U kan op verschillende manieren een document, afbeelding of video in Equicty toevoegen.

1. Via de module Media
  2. Via de module Sport

1. Via de module Media

Om een document, afbeelding of video toe te voegen.

1. Selecteer uw paard
  2. Selecteer afhankelijk van het type media het logo "document", "afbeelding" of "video"
  3. klik op derechts
  4. Vul gegevens in over de media in venster
    • Module (Health, sport, training)
    • Naam (document naam)
    • Personeel (wie eventueel gelinkt is aan het document)
    • Wedstrijd (selecteer een wedstrijd vanuit de competitie planning)
    • Enkel bij video's kan je een youtube link van uw video ingeven
  5. Sleep één of meerdere bestanden vanuit uw local computer folder naar het veld "drop files here"
  6. Klik ‘Opslaan’

2. Via de module Sport

Om een document, afbeelding of video toe te voegen.

Via de sport module > Competitie kalender > Klik op de competitie die u verder wilt bewerken (zowel maand- als jaaroverzicht)

Een specifieke pagina met details van de competitie komt tevoorschijn --> media overzicht (onderaan)

1. klik op derechts
  2. Selecteer uw paard
  3. Selecteer afhankelijk van het type media het logo "document", "afbeelding" of "video"
  4. Vul gegevens in over de media in venster
    • Module (Health, sport, training)
    • Naam (document naam)
    • Personeel (wie eventueel gelinkt is aan het document)
    • Wedstrijd (selecteer een wedstrijd vanuit de competitie planning)
    • Enkel bij video's kan je een youtube link van uw video ingeven
  5. Sleep één of meerdere bestanden vanuit uw local computer folder naar het veld "drop files here"
  6. Klik ‘Opslaan’