Wilt u tijd winnen door delen uit uw bestaande planning te kopiëren? Delen kopiëren kan namelijk vanuit een planning, werkschema, trainingsschema, gezondheidsopvolging of revalidatieschema.

Meestal wordt dit toegepast op paarden die een relatief vast trainingsschema volgen week na week. Win 80% van uw planningstijd door een vorige week schema te kopiëren naar huidige week, van huidige week naar volgende week, van vandaag naar morgen of van gisteren naar vandaag. U kan zelfs een specifieke periode bepalen waarbij u de taken over deze periode kopieert en laat starten op een specifieke datum naar wens!

Hoe kopieert u stukken uit de planning?

Via het dashboard

• Ga naar module Dashboard
  • Klik rechts op de
  • Selecteer "kopieer taak"

Een venster komt tevoorschijn waarin u volgende zaken kunt instellen;

1. Selecteer 1 of meerdere paarden uit de lijst waarvan u taken wilt kopiëren
  2. Selecteer type taak: Training of Gezondheid of Beide. Dit kan door op het logo te klikken.
  3. Kies de periode die u wenst te kopiëren, volgende opties zijn voor handen;
    • Week: Vorige week tot deze week, van deze week tot volgende week
    • Dag: Gisteren tot vandaag, vandaag tot morgen
    • Periode naar keuze: Periode selectie van de te kopiëren taken :  Van - Tot Start datum: datum waarop de gekopieerde periode zal starten

Opslaan