In Equicty kan u op verschillende manieren uitgaven ingeven.

OPTIE 1: Uitgaven ingeven via het dashboard

• Ga naar module Dashboard
  • klik recht op de
  •  Selecteer uitgaven

OPTIE 2Uitgaven ingeven via de facturatie module tabblad uitgaven

• Ga naar module facturatie
  • Tabblad uitgaven
  • klik rechts op de

OPTIE 3Uitgaven ingeven via de sport module

(competitie uitgaven)

Zie volgend artikel HowTo: Competitie uitgaven en prijzengelden toevoegen

OPTIE 4Uitgaven ingeven via "open kosten" per eigenaar

Opgelet toevoegen van uitgaven en prijzengelden zullen hier NIET GESPLITST worden over meerdere eigenaars!

• Navigeer naar de module Facturatie
  • Ga naar tabblad Facturen
  • In het bovenstaande tabel vindt u een overzicht van open kosten per eigenaar
  • Klik op het winkelkarretje in kolom Open kosten
  • Een venster komt tevoorschijn met alle open uitgaven en prijzengelden

UITGAVEN & PRIJZENGELDEN TOEVOEGEN

Volgens de 4 opties bovenaan is het principe van toevoegen identiek!

Een venster komt tevoorschijn waar u uw uitgaven en prijzengelden kan boeken op volgende selecties;

1. Paarden
  2. Eigenaar
  3. Stal --> Archiveren

Uitgaven toevoegen

1. Voeg een beschrijving toe in het veld naam van de uitgave of selecteer een bestaand product uit de producten lijst.
  2. Link een paard aan deze uitgave
  3. Voeg de prijs van de uitgave toe
  4. Bepaal het aantal (aantal zal standaard op 1 staan)
  5. Selecteer de juiste valuta (valuta staat standaard op de valuta geconfigureerd in de settings > Mijn Stal > Staldetails)
  6. Selecteer het juiste BTW tarief (in geval van product selectie zal het BTW tarief automatisch aangevuld worden)

Prijzengelden toevoegen

1. Voeg een beschrijving toe in het veld naam van de uitgave of selecteer een bestaand product uit de producten lijst.
  2. Link een paard aan deze uitgave
  3. Voeg het bedrag van het prijzengeld toe
  4. Bepaal het belasting percentage (%)
  5. Selecteer de juiste valuta (valuta staat standaard op de valuta geconfigureerd in de settings > Mijn Stal > Staldetails)
  6. Selecteer het juiste BTW tarief (in geval van product selectie zal het BTW tarief automatisch aangevuld worden)

Opslaan

Bij het toevoegen van uitgaven hebt u nog andere mogelijkheden

• Bij de Archief knop activatie worden de uitgaven op rekening van de Stal te staan.
  • Bij de kan u extra informatie over de uitgave bijvoegen. Plaats, datum en factuur informatie
  • Bij de  functie kan u via de mobiele app een foto nemen van de kostennota waarover de uitgave gaat.