Bij het aanmelden voor een GRATIS PROEFVERSIE is uw proefaccount 21 dagen actief. Gedurende deze 21 dagen kunt u op elk gewenst moment een equicty softwarelicentie aanschaffen. Het is ook mogelijk om je in te schrijven na afloop van de 21 dagen gratis proefperiode, hiervoor is een heractivering van je account vereist, volg onderstaande procedure.

Inschrijven en een licentie kopen TIJDENS de gratis proefperiode;

1. Meld u aan bij uw gratis proefaccount via https://portal.equicty.com/
  2. Klik bovenaan op de knop "abonneer nu" of via uw profielmenu "abonneer nu"
  3. Er verschijnt een pagina met de selectieopties voor het plan en de add-on
  • Selecteer de gewenste betaal frequentie (Maandelijks gefactureerd of Jaarlijks gefactureerd) Door Jaarlijks te kiezen, kunt u tot 17% besparen op uw licentie
  • Selecteer het aantal paarden die u in uw account wilt beheren
  • Selecteer de add-on functies bovenop uw basispakket

4. Klik op "abonneer nu"

5. Klik op de volgende pop-up "doorgaan naar afrekenen"

6. Voeg factuuradresgegevens toe Klik op "Volgende"

7. Voeg Betalingsgegevens toe en Klik op "Volgende"

U kunt kiezen tussen creditcard of automatische incasso - domiciliëring (alleen SEPA EU)

8. Ga akkoord met de servicevoorwaarden en klik op "betalen & abonneren"

U ontvangt binnenkort een bevestiging per e-mail inclusief uw betaalde factuur.

Inschrijven en een licentie kopen NA afloop de gratis proefperiode;

1. Meld u aan bij uw gratis proefaccount via https://portal.equicty.com/
  2. Klik bovenaan op uw profiel en vervolgens op > "facturering en upgrade"
  3. Klik op> betaalmethoden om uw betalingsgegevens toe te voegen

4. Voeg uw betalingsgegevens toe en klik op> "TOEVOEGEN"

U kunt kiezen tussen creditcard of automatische incasso - domiciliëring (alleen SEPA EU)

5. Klik op uw abonnementoverzicht

6. Klik op> "Abonnement opnieuw activeren"

7. Klik > "Bevestigen"

8. RESULTAAT> Uw abonnement is Geactiveerd!

U ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging met uw betaalde factuur.