1. Klik op een bestaande taak in de planning
  2. Klik vervolgens op "edit" taak
  3. Klik vervolgens op de "advanced" link
  4. Nu kan men tot 4 bestanden toevoegen aan een taak
  5. Klik op  om een afbeelding / video / document aan de taak te koppelen
  6. Klik op  om een afbeelding / video / document te verwijderen

Opmerkingen:

• Media kan enkel aan een taak toegevoegd worden via een edit van een bestaande taak / niet via een nieuwe taak aanmaak
  • De gekoppelde afbeeldingen / video's & documenten aan een taak komen ook onder het desbetreffend paard te staan in de media
  • Wanneer u een taak met gekoppelde media op confidentieel plaatst dan zullen alle gekoppelde bestanden gemarkeerd worden als confidentieel