Om een document, video of afbeelding te verwijderen, navigeer je naar de Media module.

1. Zoek via  het betreffende paard waarvan je een afbeelding, video of document wilt verwijderen
  2. Klik op de naam van het paard om de rij in de tabel te selecteren
  3. Afhankelijk van het type media (afbeelding, video of document), klik op het juiste icoon
  4. Klik op de knop BULKACTIE
  5. Selecteer het mediabestand dat u wilt verwijderen door op de cirkel net onder de miniatuurafbeelding te klikken
  6. Klik op de knop VERWIJDEREN (rood)
  7. bevestigen