Hoogtepunten

• Gecombineerde Agenda Weergave

• Producten beheer verplaatst naar Hoofdmenu

Gecombineerde Agenda Weergave

We hebben training, gezondheid & merrie fokkerij activiteiten gecombineerd in één overzicht om alles eenvoudiger en toegankelijker te maken voor Equicty gebruikers. Equicty heeft deze agenda gelanceerd vanwege de voordelen van toegang tot gemeenschappelijke paardenactiviteiten vanuit één centrale agenda in plaats van vanuit drie aparte gesplitste secties.

Bekijk de training, gezondheid, en merrie taken van het paard in één gecombineerde agenda. Gebruik filters om de juiste type activiteiten weer te geven en wijs een medewerker toe aan elke nieuwe taak.

• Agenda weergave: De gecombineerde agenda weergave kan nu worden geopend vanuit het linkermenu genaamd 'Agenda'. Gebruikers kunnen de agenda bekijken voor de training, gezondheid en fokkerij activiteiten van een specifiek paard. Om dit te doen kunnen ze de categorie kiezen (training, gezondheid & merrie) of meerdere categorieën waarin ze geïnteresseerd zijn. De kalenderweergave laat toe taken toe te voegen door op een lege ruimte binnen een specifieke dag klikt. Dit overzicht geeft de gebruiker een volledig overzicht van de week, maand of jaar. Taken kunnen eenvoudig met één klik over meerdere dagen worden gepland en via de sleepfunctie worden aangepast.

• Activiteiten Filter Weergave: Equicty heeft de filteroptie van uw agenda verfijnt door per type activiteit nog verder te filteren op taak of actie. Wilt u bijvoorbeeld controleren of uw paard niet wordt bereden op dezelfde dag dat het een tandartsafspraak heeft? Dat is heel eenvoudig! Zorg er gewoon voor dat je klikt op categorie 'Training' & 'Gezondheid' om activiteiten te tonen die gepland zijn onder deze categorieën. Bovendien hebben gebruikers de mogelijkheid om te wisselen tussen verschillende agendaweergaven, zoals een week-, maand- & jaarweergave van de agenda.

Producten Verplaatst naar Hoofdmenu

We hebben uw productlijst die u normaal in de module Financiën vindt, rechtstreeks naar het hoofdmenu aan de linkerkant van uw account verplaatst.

Het gebruik van de financiële add-on van Equicty vereist dat gebruikers een lijst van hun producten maken en deze categoriseren voordat ze worden toegevoegd aan de facturen van klanten. U kunt dit beheren in een nieuwe sectie die alleen aan uw producten is gewijd. De producten waren vroeger te vinden in de factureringsmodule van het hoofdmenu. Equicty heeft besloten om een productsectie als hoofdfunctionaliteit aan de linker menu toe te voegen vanwege toekomstige nieuwe functionaliteiten die eveneens gebruik zullen maken van producten en hun categoriën.