Wat zijn de eerste stappen die men best volgt om met equicty operationeel van start te gaan?

STAP 1: Maak al u paarden aan - FAQ: Hoe kan ik een paard toevoegen in equicty?

STAP 2: Voeg al uw eigenaars toe – FAQ: Hoe kan ik een eigenaar toevoegen in equicty?

STAP 3: Maak uw personeel aan - FAQ: Hoe maak ik een personeelslid aan in equicty?

STAP 4: Configureer uw stalgroepen (optioneel) - FAQ: Hoe kan ik een stalgroep toevoegen in equicty?

STAP 5: Wijzig uw bedrijfsinformatie - FAQ: Hoe kan ik mijn bedrijfsinformatie toevoegen in equicty?

STAP 6: Configureer uw specifieke taken - FAQ: Hoe beheer ik mijn acties in equicty?

STAP 7: Nodig gebruikers uit op uw platform - FAQ: Hoe maak ik een gebruiker aan in equicty?

STAP 8: Maak producten aan (optioneel / enkel bij module FINANCE) - FAQ: Hoe maak ik een product aan in equicty?

Nu kan u van start om equicty ten volle te gebruiken! Veel plezier!