De eigenaar van uw equicty-account is de eerste gebruiker ("primaire gebruiker" genoemd) die het oorspronkelijke account heeft gemaakt. De gebruiker heeft BEHEERDER rechten. Dit betekent niet dat alle beheerders de mogelijkheid hebben om uw abonnementsgegevens / account te openen / beheren. Alleen de primaire beheerder heeft de leiding.

Hoe weet u wie de PRIMAIRE BEHEERDER is?

Login https://portal.equicty.com/

Ga naar> Instellingen

Klik op het tabblad "Gebruikers"

PRIMAIRE BEHEERDER is de ADMIN-gebruiker met het sterpictogram links van de gebruikersnaam.

Hoe de PRIMAIRE BEHEERDER te veranderen?

Neem contact op met support@equicty.com om een wijziging aan te vragen