Een licentie bij Equicty bevat één bedrijf.

Wenst u uitbreiding naar meer bedrijven? Neem contact op met hello@equicty.com om uw extra account aan te vragen.

Voor u een factuur kan uitzenden, moet u uw extra account verder vervolledigen.

Via Instellingen > Mijn Stal > Stal details. U kan alle gegevens & gewenste lay-out aanvullen. Zie artikel FAQ: Hoe kan ik mijn bedrijfsinformatie toevoegen in equicty?

Eenmaal uw account werd aangemaakt, dan kan u vervolgens de facturatie op beide accounts uitvoeren.

Hoe selecteert u het juiste account waarop u wenst te factureren?

1. Navigeer naar de module Facturatie.
  2. In het midden bevindt er zich de selectie box Accounts.
  3. Selecteer het bedrijf waarmee u wil factureren.

OPGELET: Voor men een factuurcreatie wilt uitvoeren is het van uiterst belang dat uw account correct staat! Dit op het moment dat u;

• Van open kosten wil inboeken naar de facturatie
  • U een blanco factuur wenst aan te maken

Wenst u meer te weten over hoe een factuur aan te maken, lees verder FAQ: Hoe maak ik een factuur aan?