De betalingstermijn in Equicty kan gewijzigd worden door de volgende stappen te volgen. De betalingstermijn kan ook per eigenaar geconfigureerd worden via Profielen > tabblad eigenaars > selecteer eigenaar > betalingstermijn

Ingeval van een reeds geboekte factuur kan men dit steeds volgens dit stappenplan;

Navigeer naar de module Facturatie

1. Ga naar tabblad Facturen
  2. Klik in bovenste tabel op de desbetreffende eigenaar
  3. Klik in de onderste tabel op de factuurlijn die u wilt wijzigen
  4. Klik op het  naast Info.
  5. Selecteer bijuw gewenste betalingstermijn
  6. Klik op Opslaan

Let op: Bij het aanmaken van een PRO-FORMA kan er ook een betalingstermijn worden aangeduid nadat u Factuur inboeken klikt.