1. Ga in het linkermenu naar Dashboard
  2. Ga naar het gedeelte Notities aan de rechterkant van uw dashboard
  3. Selecteer in de groene kop uw stal groep
  4. Voeg uw notities toe in het open veld

Belangrijk:

• Om terug te keren naar de algemene opmerkingen, selecteert u in de groene kop de lege stal groep LEEG
  • Een gebruiker ziet alleen de opmerkingen voor zijn stal groep of groepen in het geval een gebruiker specifiek is toegewezen aan een stal groep of meer stal groepen (Gebruikersinstellingen)
  • Een Smart Stable Board toont alleen de notities voor zijn stal groep of groepen in het geval een Smart Stable Board specifiek is toegewezen aan één stal groep of meerdere stalgroepen (Gebruikersinstellingen)