Equicty laat toe om paarden in stalgroepen te clusteren. In een volgende stap kan men zelfs personeelsleden koppelen aan stalgroepen!

Waarom gebruik maken van stalgroepen?

• Filter snel het dashboard met de paarden en taken van de verschillende medewerkers uit deze specifieke stalgroep
  • Zoek eenvoudig je paarden per stalgroep in de Profielen > Paarden
  • Plan eenvoudig en snel taken per stalgroep zowel voor gezondheid, training als fokkerij
  • Beperk toegang tot personeelsleden, zodat ze enkel de activiteiten kunnen zien binnen hun stalgroep. Meer info over hoe u personeel koppelt aan een stalgroep vindt u in dit artikel

1. Maak een stalgroep aan via een paard profiel

1. Ga naar Profielen > Paarden
  2. Selecteer je paard
  3. Bedenk een passende stalgroep naam en geef die in in het veld "Stalgroep"
  4. Enter
  5. Bevestig dat je deze nieuwe stalgroep wil aanmaken 'V'
  6. Klik 'opslaan'

2. Maak een stalgroep aan via Stalgroepen

1. Ga naar Profielen > Stalgroepen
  2. Voeg een stalgroep toe via
  3. Een nieuw venster komt tevoorschijn
  4. Vul de nieuwe stalgroep naam in in het veld "naam"
  5. Klik op 'opslaan'