Door het koppelen van een personeelslid aan één of meerdere stalgroepen kan men de toegang tot informatie beperken van deze medewerker tot de activiteiten van de collega's uit deze stalgroep. Het beperken zal enkel maar van kracht zijn wanneer de administrator dit bevestigt in de gebruikersinstellingen van de medewerker 'enkel de taken van mijn stalgroep', voor meer informatie zie artikel

1. Voeg personeelsleden toe aan een stalgroep

1. Ga naar Profielen > Stalgroepen
  2. Selecteer je stalgroep
  3. Een venster komt tevoorschijn
  4. Selecteer één of meerdere (shift knop ingedrukt) personeelsleden in de linkerkolom
  5. Klik op de knop (>>) om die naar de rechterkolom te verplaatsen en zo aan de stalgroep toe te kennen
  6. Klik op 'opslaan'

Verwijderen uit de stalgroep kan als volgt;

• Selecteer één of meerdere (shift knop ingedrukt) personeelsleden in de rechter kolom
  • Klik op de knop (<<) om die naar de linker kolom te verplaatsen en zo aan de stalgroep toe te kennen
  • Klik 'opslaan'

2. Beperk toegang voor het personeelslid tot de stalgroep activiteiten

1. Ga naar Instellingen > Gebruikers
  2. Selecteer de specifieke gebruiker gelinkt aan het personeelslid
  3. Een venster komt tevoorschijn
  4. Beperk de toegang door de slider 'Enkel taken van mijn stalgroep' te activeren
  5. Klik op 'opslaan'