U kan op verschillende manieren een factuur verzenden naar derden.

1. Via "verstuur via mail
  2. Via "verstuur manueel" (per post of persoonlijk afgeven)

1. Via mail

HowTo: Hoe groepeer ik mijn uitgaven met subtitel?

Navigeer naar de module Facturatie

1. Ga naar tabblad Facturen
  2. Klik in bovenste tabel op de desbetreffende eigenaar
  3. Klik in de onderste tabel op de factuurlijn die u wilt wijzigen
  4. Klik op
  5. Selecteer de optie "verstuur via mail"
  6. Automatisch staat de email van de klant, onderwerp van de mail en een begeleidend schrijven ingevuld!
  7. U kan ook verder de tekst bewerken of andere mensen in de communicatie toevoegen
  8. Klik "Versturen"

2. Manueel

• Ga naar tabblad Facturen
  • Klik in bovenste tabel op de desbetreffende eigenaar
  • Klik in de onderste tabel op de factuurlijn die u wilt wijzigen
  • Klik op
  • Selecteer de optie "verstuur manueel"
  • Automatisch zal de factuur openen zodat u deze onmiddellijk kan afdrukken!