In Equicty kan u op verschillende manieren en plaatsen een gezondheidstaak aanmaken. Gezondheidstaken kunnen aangemaakt worden per individueel paard of op meerdere paarden in parallel. Iedere taak kan toegekend worden aan een personeelslid die de taak voor zijn rekening neemt. Verder kan men taken plannen over een periode van dagen, periode van de dag (morgen, voormiddag, middag, etc), per tijdstip, enz.. Met de gevorderde instellingen kan u per taak een herinnering als herhaling periodes inplannen! Eveneens kan u producten/diensten koppelen aan uw taken zodat de kosten van deze automatisch op de openstaande rekening van de eigenaar komen te staan. Lees hier meer over openstaande kosten en de link naar de administratie in volgend artikel.

1. Via Dashboard
  2. Via de module Gezondheid

1. Via Dashboard

Om een gezondheidstaak aan te maken per paard navigeer naar Dashboard.

• Klik op
  • Klik op Gezondheid icoon
  • Er opent een nieuwe venster
    • Kies een actie (of meerdere actie)
    • Selecteer een of meerdere paarden in de rechtertabel (optioneel kan u per paard een prioriteit van de actie toevoegen)
    • Selecteer het personeelslid verantwoordelijk voor deze taak
    • Bepaal de begin- en einddatum van de activiteit. (*)
    • Optioneel: periode of tijdstip aanduiden:
      • Selecteer een periode van de dag (morgen, voormiddag, middag, namiddag, avond)
      • plan op een specifiek tijdstip > periode > select 'andere' > uur instellen
    • Optioneel: Voeg taakinformatie of taak beschrijving toe
    • Klik op "Opslaan"

2. Via de module Agenda

Om een gezondheidstaak aan te maken per paard, navigeer naar de module Agenda.

Selecteer het paard waarop u een taak wilt aanmaken in de bovenste tabel

• Klik op een dag van de (maand) agenda of via de
  • Er opent een nieuwe venster
    • Kies een actie (of meerdere actie)
    • Selecteer het personeelslid verantwoordelijk voor deze taak
    • Bepaal de begin- en einddatum van de activiteit. (*)
    • Optioneel: periode of tijdstip aanduiden:
      • Selecteer een periode van de dag (morgen, voormiddag, middag, namiddag, avond)
      • Plan op een specifiek tijdstip > periode > select 'andere' > uur instellen
    • Optioneel: Voeg taakinformatie of taakbeschrijving toe
    • Klik op "Opslaan"

Gevorderde instellingen: Onderaan de taak kan men via advanced naar de uitgebreide instellingen;

• Herinneringstermijn instellen: per specifieke actie kan men een herinneringstermijn in dagen vastleggen. Hierbij zal equicty de verantwoordelijke van de taak een herinnering sturen x aantal dagen voor de geplande taak. Waarbij x de herinneringstermijn is.
  • Herhalingstermijn: per specifieke actie kan men een herhalingstermijn in dagen vastleggen. Hierbij zal Equicty bij de bevestiging van uitvoering van een reeds ingeplande taak automatisch voorstellen om een nieuwe taak in de toekomst te plannen. Hierbij zal de nieuwe taak y dagen later in de planning geboekt worden. Waarbij y de herhalingstermijn is.
  • Producten: U kan vanuit uw taak één of meerdere producten of diensten koppelen zodat de kost van deze producten en/of diensten na het opslaan van de taak op de rekening van de eigenaar komen te staan in "open kosten". Lees hier meer over openstaande kosten en de link naar de administratie in volgend artikel.