U hebt toegang tot uw equicty-abonnementsgegevens via;

1. Log in op uw equicty-account via https://portal.equicty.com/
  2. Klik bovenaan op uw profiel en vervolgens op "facturering en upgrade"
  3. Klik op> Betalingsmethoden

4. Beheer uw betaalmethode

OPTIE 1: VOEG betaalmethode TOE

1. Selecteer betaalmethode "Credit Card" (1) of "Direct Debit" (domiciliëring) (2)
  2. Formulier invullen

De ondersteunde creditkaarten (1) zijn: VISA / MASTER CARD / AMERICAN EXPRESS

U kunt ook kiezen voor een domiciliëringsmethode (2) via SEPA (alleen EUROPA)

OPTIE 2: BEWERK bestaande betaalmethode> Klik op primaire betaalmethode

OPTIE 3: VOEG meerdere betaalmethoden TOE> Klik op "Add New"