Equicty biedt u de mogelijkheid om taken toe te wijzen aan individuele medewerkers en kan onafhankelijk van paardenactiviteiten worden beheerd. Dit betekent dat trainings- en gezondheidstaken altijd een verplichte relatie hebben tussen personeel en paard, waar algemene taken specifiek toegewezen worden aan één of meerdere personeelsleden.

Er zijn verschillende manieren om een algemene taak toe te voegen;

1. Via het Dashboard
  2. Via de Taken module

1. Via het Dashboard

Navigeer naar Dashboard.

1. Klik op
    2. Klik op Taken icoon
    3. Er wordt een nieuw venster geopend
      • Selecteer de medewerker (of meerdere medewerkers) verantwoordelijk voor deze taak
      • Kies een actie (of meerdere acties)
      • Definieer de vervaldatum
      • Optioneel
        1. Voeg een specifieke tijd toe
        2. Selecteer een prioriteit voor deze taak
        3. Voeg extra taakinformatie toe
      • Klik op "Opslaan"

Tijdens het maken van de taak kunt u deze taak ook gedurende een bepaalde periode herhalen!

• Klik op herhalen
  • Selecteer of Dagelijks, Elke werkdag, wekelijks, maandelijks
  • Definieer uw einddatum

Het systeem definieert automatisch de datums voor de taak tussen de vervaldatum en de einddatum. Bij opslaan genereert het systeem alle individuele taken voor die dagen.

2. Via de Taken module

Navigeer naar Taken

1. Klik op
  2. Er wordt een nieuw venster geopend
    • Selecteer de medewerker (of meerdere medewerkers) verantwoordelijk voor deze taak
    • Kies een actie (of meerdere acties)
    • Definieer de vervaldatum
    • Optioneel
      1. Voeg een specifieke tijd toe
      2. Selecteer een prioriteit voor deze taak
      3. Voeg extra taakinformatie toe
    • Klik op "Opslaan"

Tijdens het maken van de taak kunt u deze taak ook gedurende een bepaalde periode herhalen!

• Klik op herhalen
  • Selecteer of Dagelijks, Elke werkdag, wekelijks, maandelijks
  • Definieer uw einddatum

Het systeem definieert automatisch de datums voor de taak tussen de vervaldatum en de einddatum. Bij opslaan genereert het systeem alle individuele taken voor die dagen.

Waar kunt u het takenoverzicht vinden, De aangemaakte taken verschijnen op 2 plaatsen;

1. Via de module Taken> volledige lijst met taken
  2. Via het Dashboard> Sectie notities > Klik op de groene kop 'Taken'> Verkorte takenlijst met focus op achterstallige taken / taken van vandaag en taken van de komende 7 dagen