Let op: Er zijn verschillende manieren om taken in groep te verwijderen,één hiervan is via de functie Taak verwijderen of via de functie Bulkactie die hieronder wordt beschreven. U kunt meerdere taken tegelijk selecteren om uw stal nog sneller te beheren:

Volg onderstaande stappen:

1. Ga naar Dashboard / Ruiters bord

2. Klik op de knop Bulk Actie

3. Selecteer taken via verschillende opties hieronder;

• Een voor een; Vink de afzonderlijke taak (en) aan die u wilt verwijderen.
  • Een of meerdere dagen; Vink de cirkel op de kop van de dag aan om alle taken van die dagen te selecteren..
  • De hele week; Vink de cirkel in de weekkop aan om alle taken van de week te selecteren.
  • Een of meerdere paarden; Vink de cirkel op de kop van het paard aan om alle taken van deze paarden te selecteren.

4. Klik op verwijderen

5. Bevestig het aantal taken dat u wilt verwijderen door het nummer in het pop-upvenster te typen

6. Bevestig met Verwijderen

Alternatieve opties

Je hebt de keuze om taken individueel te bewerken. Als u bijvoorbeeld een taak om een specifieke reden wilt bewerken, kunt u het beste:

1. Ga naar Dashboard

2. Klik op de taak.

3. Een pop-upvenster toont uw opties om de wijziging aan te brengen.

5. Klik op Opslaan of Verwijderen.

Pop-up venster