Let op: taken terug op niet uitgevoerd zetten in het dashboard is een andere routine dan taken uitgevoerd plaatsen dit om te voorkomen dat per ongeluk uitgevoerde taken als niet uitgevoerd worden geplaatst.

Volg de onderstaande stappen om i) een taak uit te voeren ii) een taak op niet uitgevoerd te plaatseb:

i) Zet een taak op uitgevoerd

1. Ga naar week Dashboard of Ruiter bord

2. Klik op de cirkel naast de taaknaam die u wilt voltooien (deze vult de cirkel met de kleur van de edewerker en de taak wordt uitgevoerd)

ii) Zet een taak op niet uitgevoerd

1. Klik op de 'uitgevoerde' taaknaam

2. Klik op de knop in het pop-up venster 'uitgevoerd' om de taak op niet uitgevoerd te plaatsen

3.  Klik op Opslaan