Alles in equicty begint bij uw CRM. Alle taken, afspraken, facturen, media, wedstrijden, enz. die u toevoegt, zullen gelinkt zijn aan een specifiek paard, eigenaar, medewerker of contact. Eén van de eerste stappen wanneer u van start gaat, is dus om uw CRM op te zetten. In dit artikel komt u alvast te weten op welke manieren u een personeelslid kan toevoegen. Wilt u ook paarden toevoegen? Dit artikel helpt u op weg. Indien u ook eigenaars wenst toe te voegen zal volgend artikel u zeker helpen!

Aanmaak via personeel profiel

1. Ga naar Profielen > Personeel
  2. Voeg een personeelslid toe via
  3. Vul de contactgegevens aan
  4. Kies een functie voor dit personeelslid
  5. Geef dit personeelslid een unieke kleur.
    • Klik op het witte kader
    • Een kleurenpalet komt te voorschijn
    • Selecteer met uw muis een passende kleur bovenaan of bepaal een kleur via een specifieke RGB waarde via de onderstaande sliders
    • Sla het geselecteerde kleur op

Belangrijk: Taken worden in het dashboard weergegeven met een kleur. De specifieke kleur toont aan welk personeelslid verantwoordelijk is voor deze taak.

> Sla alle gegevens vervolgens op

Verder hebt u nog de mogelijkheid om;

• een profielfoto van het personeelslid toe te voegen via 'foto toevoegen'. Een profielfoto kan ook via de mobiele app toegevoegd worden Profielen > Personeel > Camera icon > Gallerij of Camera