Om uw equicty bedrijfsgegevens te vervolledigen kan u bij Instellingen uw bedrijf/stal gegevens, accountdetails & btw-tariefregels vervolledigen.

Sommige gegevens kunnen op verschillende documenten, dat u opmaakt of deelt, te zien zijn zoals, rapporten, publieke paardenprofielen, facturen etc.

Bedrijfsinformatie aanvullen door;

1. Vul uw stal details aan
  2. Vul uw accountdetails aan
  3. Vul uw btw-tariefregels aan

Ga Instellingen > Mijn Stal

1. Vul uw stal details aan

Bij Stal details geeft u uw algemene bedrijfsgegevens in.

Sommige gegevens zullen op rapporten, publieke paardenprofielen, facturen etc. verschijnen.

1. Klik bij Stal detail op het desbetreffende bedrijfsaccount (equicty kan meerdere bedrijfsaccounts hanteren)
  2. Stal detail gegevens
    • Vul uw algemene bedrijfsgegevens aan (bedrijfsnaam, adres, email, website etc)
  3. Factuur instellingen
    • Vul uw facturatie gerelateerde instellingen aan (betalingsvoorwaarden, facturatie taal, factuur layout, nummering etc)

Verder kan men volgende zaken nog aanvullen;

• Upload uw logo
    • klik op foto
    • zoek uw logo op uw computer folder structuur
    • klik op 'Opslaan'
  • Kies uw kleur
    • klik op het kleur kader
    • een kleurenpalet komt tevoorschijn
    • selecteer met uw muis een passende kleur bovenaan of bepaal een kleur via een specifieke RGB waarde via de onderstaande sliders
    • sla het geselecteerde kleur op
    • klik op 'Opslaan'

2. Vul uw bank gegevens aan via > accountdetails

Bij accountdetails vult u uw bank gegevens aan met inbegrip van rekeningnummer, IBAN, BIC, Bank etc. Equicty biedt u de mogelijkheid om 2 verschillende accountdetails op de factuur te plaatsen. De factuur zal enkel de gegevens bezitten die ingevuld werden bij de accountdetails.

1. klik op desbetreffende accountdetails
  2. vul uw bankgegevens aan in het venster
  3. klik op 'Opslaan'

3. Vul uw BTW-tariefregels aan

In dit stuk kan u al uw BTW-regels ingeven die van toepassing zijn voor uw bedrijf en gerelateerd zijn aan het land waar u uw bedrijvigheid uitoefend. Standaard staan tariefregels voor België ingesteld.

1. klik op om een niet regel toe te voegen
  2. klik op de regel zelf om een bestaande regelgegevens te wijzigen
  3. vul de gegevens aan, zoals unieke tarief code, %, beschrijving regel, etc. aan
  4. alle velden met een rode asterisk * zijn verplicht
  5. klik 'Opslaan'