equicty geeft de gebruiker de kans om zijn paarden in een bepaalde volgorde te laten verschijnen op zijn dashboard. De volgorde die je kan kiezen zijn de volgende:

• Order paarden alfabetisch op naam
  • Order paarden op hun leeftijd waarbij oudste bovenaan komen te staan
  • Sorteer paarden volgens hun box nummer
  • Groepeer paarden per stalgroep
  • Groepeer paarden volgens hun verantwoordelijke

Hoe volgorde aanpassen op het portaal

1. Login op portal.equicty.com
  2. Klik op de module dashboard
  3. Selecteer via het drop-down selectie veld de optie die je wenst
  4. De volgorde van de paarden zullen automatisch aangepast worden

Hoe volgorde aanpassen op de mobiele app

Opgelet: Bij de mobiele app kan men de volgorde van de paarden niet rechtstreeks aanpassen op de mobiele app zelf maar moet u met de zelfde gebruiker/login gegevens van de app inloggen op portal.equicty.com en de volgorde gaan aanpassen zoals beschreven bovenaan om die op de app ook volgens deze volgorde te laten verschijnen.

1. Login op portal.equicty.com
  2. Klik op de module dashboard
  3. Selecteer via het drop-down selectie veld de optie die je wenst
  4. Log vervolgens in op de mobiele app
  5. Doe een refresh van het dashboard door op het dashboard van boven naar onder te swipen
  6. De volgorde van de paarden zal zich aanpassen volgens de volgorde ingesteld op portal.equicty.com