Log sneller in op uw account met bookmarking in plaats van

door de website te klikken om uiteindelijk in uw account te komen.

*Als u een Macbook hebt, gebruik dan deze instructies van Apple Support.

Gebruik de volgende stappen om een bladwijzer op uw bureaublad in te stellen:

1. Ga naar Google Chrome, Klik op 3 puntjes in het rechter bovenscherm & Selecteer 'Bladwijzers'.

2. Selecteer 'Bladwijzer van dit tabblad'.

3. Er verschijnt een nieuw pop-up venster om een naam voor uw bladwijzer in te voeren. Klik op 'Gereed'.

4. Het venster wordt gesloten. Open een nieuw tabblad.

5. Klik op uw nieuwe bladwijzer.