U kan een vaste verantwoordelijk personeelslid toevoegen aan uw paard profiel zodat bij iedere nieuwe taak aanmaak voor dit specifiek paard het personeelslid reeds ingevuld zal worden.

1.    Ga nu naar profielen   -> paarden -> Selecteer het paard voor wie u een verantwoordelijke wilt toevoegen
  2.    Een pop-up zal tevoorschijn komen
  3.    In de categorie ‘stal’ vindt u de mogelijkheid om een verantwoordelijke aan dit paard toe te voegen.
  4.    Klik op 'Opslaan'

ZieFAQ: Hoe kan ik een paard toevoegen in equicty?