Informatie over uw paarden kan soms erg gevoelig zijn, zeker wanneer uw gebruikersbestand vergroot wordt het noodzakelijker dat u de toegangsrechten in detail beheerd zoals: Welke teamleden mogen taken toevoegen en / of bijwerken? Mag iedereen informatie verwijderen?

Ga naar Instellingen   > Gebruikers sectie

1.     Selecteer de 'Gebruiker' en open zijn profiel
  2.     Scrol omlaag naar 'Rechten'
  3.     Vink de vakjes aan waartoe u gebruikers toegang wilt verlenen.

Beheer de acties waartoe uw gebruikers toegang hebben door de juiste vakjes aan te vinken:

• Bekijk (alleen) informatie van de gerelateerde module afhankelijk van uw selectie (bijv. Training, gezondheid, fokkerij, competitie enz.)

• Geef commentaar & bevestig als uitgevoerd onderhoudstaken en alle paardengerelateerde activiteiten in het plan.

• Voeg informatie, onderhoudstaken, activiteiten in de paardenplanning, wedstrijden, contacten, uitgaven, facturen etc. toe.

• Bewerk informatie, onderhoudstaken, activiteiten in de paardenplanning, wedstrijden, contacten, uitgaven, facturen etc.

• Verwijder informatie, onderhoudstaken, activiteiten in de paardenplanning, wedstrijden, contacten, uitgaven, facturen etc.