Heb je de behoeft om bij het plannen van een taak automatisch één of meerdere product gekoppeld te hebben? Dit kan eenvoudig met equicty door één of meerdere producten te gaan koppelen aan een actie via de Instellingen > Takenbeheer.

Deze functionaliteit zal u veel tijd besparen wanneer u taken gaat plannen waarbij er automatisch een kosten zullen klaar staan voor facturatie aan u eigenaars/klanten.

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Ga naar Instellingen > Klik op sectie Takenbeheer
  2.  Selecteer type activiteit (Gezondheid, Training, Merrie ...)
  3. Klik aan de rechter kant van de specifieke actie op het groene pijltjes icoon >
  4. Selecteer 1 of meerdere producten uit de lijst en pas eventueel het gewenst aantal aan

Wanneer u vervolgens een taak in gaat plannen waarbij een product achterliggend gekoppeld werd dan zal dit product automatisch toegevoegd worden aan de geplande taak en zal deze ook klaar staan in de open kosten van de eigenaar/klant.